Valutor:
Sverige
Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy


Din integritet är viktigt för oss. För att bättre skydda din integritet tillhandahåller vi detta meddelande för att förklara vår online informationspraxis och de val du kan göra om hur din information samlas in och används. För att göra detta meddelande lätt att hitta, gör vi det tillgängligt på vår hemsida och vid varje punkt där personligt identifierbar information kan begäras.

Informationen vi samlar in:

Detta meddelande gäller all information som samlas in eller lämnas in på Going Gear-webbplatsen. På vissa sidor kan du beställa produkter, göra förfrågningar och registrera dig för att ta emot material. De typer av personlig information som samlats in på dessa sidor är: Namn, Adress, E-postadress, Telefonnummer, Kredit- / Betalkortinformation mm.

På vissa sidor kan du skicka information om andra personer. Om du till exempel beställer en present online och vill ha den skickad direkt till mottagaren måste du skicka informationen till mottagaren. Under dessa omständigheter är de samlade personliga uppgifterna: Namn, Adress, Telefonnummer etc.)

Hur vi använder information:

Vi använder den information du lämnar om dig själv när du beställer en beställning för att slutföra den beställningen. Vi delar inte denna information med externa parter utom i den utsträckning som krävs för att slutföra den beställningen.

Vi använder informationen du lämnar om någon annan när du gör en beställning för att skicka produkten och bekräfta leveransen. Vi delar inte denna information med externa parter utom i den utsträckning som krävs för att slutföra den beställningen.

Vi använder returadressadresser för att svara på det mail vi mottar. Sådana adresser används inte för något annat ändamål och delas inte med utomstående parter.

Vi använder den e-postadress du anger när du registrerar dig för ett konto eller fyller i en order för att kontakta dig angående status för ordern. Vi delar inte din e-postadress med tredje part om du inte specifikt begär att vi gör det.

Vi använder din angivna e-postadress för våra nyhetsbrev om du väljer att anmäla dig till nyhetsbrevet. Du kan när som helst avregistrera nyhetsbrevet med länken längst ner i varje nyhetsbrev. Vi hatar spam så mycket som du gör och snabbt ära alla "inte kontakta" -förfrågningar.

Vårt engagemang för datasäkerhet:

För att förhindra obehörig åtkomst, upprätthålla datakontrollerlighet och säkerställa korrekt användning av information har vi infört lämpliga fysiska, elektroniska och administrativa förfaranden för att skydda och säkra den information vi samlar in på nätet.

Vårt engagemang för barnets integritet:

Att skydda privatlivet hos de allra unga är särskilt viktigt. Därför samlar vi aldrig eller behåller information på vår hemsida från de som vi faktiskt vet är under 13, och ingen del av vår hemsida är strukturerad för att locka någon under 13.

Hur du kan få tillgång till eller korrigera din information:

Du kan få tillgång till all din personligt identifierbar information som vi samlar in online och underhåll genom att logga in på ditt konto med länken Mitt konto längst upp till höger på varje sida. Vi använder denna procedur för att bättre skydda din information.

Hur kontaktar vi oss:

Om du har andra frågor eller problem angående dessa sekretesspolicyer, kontakta oss genom att använda länken Kontakta oss längst ner på varje sida.