Valutor:
Sverige
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


Vi erbjuder snabb frakt till hela världen. Ingen moms, bästa service, Välkommen att samla in denna sida och berätta för dina vänner och familj, lycklig shopping!

Vi är engagerade i din fullständiga tillfredsställelse. Om du inte är nöjd med våra produkter, kommer vi gärna att acceptera en avkastning.

Otvättade, oskränkta eller felaktiga produkter som köpts från vår webbutik kan returneras för återbetalning eller utbyte inom 14 dagar efter mottagandet. Alla objekt som returneras till oss måste vara i ursprungliga förhållanden, dvs oklart, otvättat, med alla taggar bifogade. Annars returneras objekten till dig.

Lämna tillbaka

Om du inte är helt nöjd eller om det är en skillnad med din beställning, behåll all dokumentation och förpackning och kontakta oss genast genom att skicka e-post eller online. Vi kommer sedan att förse dig med ytterligare instruktioner.

1. Vi tillåter endast en komplett återbetalning för föremål som har problem som orsakats av oss.

2. Om returpaketet inte innehåller alla tillbehör och delar som den levererades med, kommer kostnaden för tillbehören och delarna att dras av från det totala produktpriset och kan endast garantera en partiell återbetalning.

3. Om du av någon anledning behöver ändra storlek, färg eller återbetalning är orsaken till "Till skillnad från", kommer kostnaden för leverans dras av från det totala produktpriset.

utbyten

1. Vi accepterar utbyten för en annan storlek eller färg inom 15 dagar från det ursprungliga datumet för leveransen av ordern. Vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och vår kundservice hjälper dig. Om du vill utbyta objekt till en annan stil, måste du returnera dina artiklar för återbetalning (enligt returpolicy) och placera en ny order för den stil du föredrar

2. Du måste kontakta oss innan du returnerar varorna. Alla artiklar som skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, dvs inte slitna, ändras eller tvättas, med alla taggar bifogade. Slitna eller smutsiga föremål kommer tillbaka till dig.

3. Vi täcker inte fraktkostnaderna för utbyten, du kommer att vara ansvarig för returposten och för frakt och hantering av frakt över de utbytta föremålen tillbaka till dig. Vi rekommenderar att du lägger till spårning och försäkring när du skickar varor till oss för ditt eget skydd, eftersom vi inte kan ansvara för förlorade leveranser. Frakt och fraktkostnader återbetalas inte.